Nieuws

Weer een beetje hoop voor lokale retail-ondernemers

Weer een beetje hoop voor lokale retail-ondernemers

Amstelveen - Met de mogelijkheid tot private shoppen op afspraak hebben diverse retail-ondernemers weer een klein beetje hoop gekregen. 


De lokale mode-ondernemer Marco Mulders van modezaak Maddox in Stadshart Amstelveen is blij dat in ieder geval de pui weer open mag en dat hij klanten op afspraak mag ontvangen. Vanmorgen om 10.00 uur stond zijn eerste afspraak ingepland en hij was niet de enige winkel die weer een beetje mag hopen op wat omzet.

'Iets is beter dan niets,' zegt Mulders, die een keurig koord en incheckbalie heeft gecreeerd. I Ook alle contactberoepen zijn vanaf woensdag 3 maart weer toegestaan. Kappers, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, massagesalons mogen  weer opstarten en dus  ook winkels kunnen op afspraak weer open. De verruiming komt bovenop de afhaalmogelijkheid in winkels. 

Wethouder Floor Gordon (Economische Zaken, D66) liet eerder weten: “Heel goed dat er weer wat mag voor winkels en contactberoepen. Uit gesprekken met ondernemers en brancheorganisaties weet ik dat het water hen aan de lippen staat. Denk voor al aan de Amstelveense ondernemers. Dus shop lokaal, nu het weer kan.”

 

 

Sharing is caring:

BijKlaasje
Klaasje Zevensterstraat 209
1183 NK
Amstelveen

bijklaasje@brentano.nl
020 23 78 638