Nieuws

Opnieuw illegaal nachtfeest Amsterdamse bos: feestgangers steken A9 over

Opnieuw illegaal nachtfeest Amsterdamse bos: feestgangers steken A9 over

Amstelveen - De politie heeft vannacht opnieuw een einde gemaakt aan een illegaal feest in het Amsterdamse bos, waar zo'n driehonderd feestgangers op af waren gekomen.


Dat blijkt uit een Instagram-bericht van politie Aalsmeer/Uithoorn, die de Amstelveense politie vannacht assistentie heeft verleend bij het beëindigen van het feest.

A9 oversteken

Op korte Instagram-video's (stories) is te zien dat er flink wat politieenheden ter plaatse kwamen en dat feestgangers zich ophielden onder een viaduct. Alle feestgangers werden het bos uitgestuurd, maar tijdens het leegvegen van het feest besloten diverse feestgangers Rijksweg A9 over te steken. 'Levensgevaarlijk', zo meldt de politie. 'Wij hebben hierop de A9 voor korte tijd moeten afsluiten'. 

Het is niet voor de eerste keer dat een illegaal feest in het bos wordt beëindigd. Ook vorig weekeinde was het raak, toen bleef een grote hoeveelheid afval achter. De politie heeft vanmorgen gemeente Amstelveen ingeschakeld om de illegale feestlocatie op te ruimen. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

 

Sharing is caring:

BijKlaasje
Klaasje Zevensterstraat 209
1183 NK
Amstelveen

bijklaasje@brentano.nl
020 23 78 638