Nieuws

Jordy oogst lof met nieuw bedrijfsinitiatief

Jordy oogst lof met nieuw bedrijfsinitiatief

Amstelveen - Amstelvener Jordy de Breet, wiens vader overleed aan de gevolgen van corona, oogst lof en respect voor zijn initiatief om een gebak- en taartenbezorgingsbedrijf te starten vernoemd naar zijn vader. Het ontging ook RTL Nieuws niet.


Jordy is een bekende in de regionale entrertainmentindustrie (JOMO Productions). Zijn vader overleed in april aan de gevolgen van corona. Daarnaast kwam zijn bedrijf volledig stil te liggen door de corona-maatregelen.

Jordy ging ondanks zijn intense verdriet niet bij de pakken neerzitten en maakte een volledige bedrijfsomslag, om zijn vader Hans te eren met een nieuw bedrijf, dat hij Gebak van Hans doopte. Jordy bezorgt nu taart en gebak in de regio.

Het opmerkelijke initiatief kreeg aandacht van RTL Nieuws, maar ook NH Nieuws (en mediapartner RTVA) besteedde aandacht aan het initiatief van de 28-jarige Amstelvener, die niet van opgeven weet. Op social media krijgt Jordy talloze succeswensen voor zijn nieuwe bedrijf en daar is hij dankbaar voor. 'Ik weet dat mijn vader meekijkt,' zegt Jordy. 

Sharing is caring:

BijKlaasje
Klaasje Zevensterstraat 209
1183 NK
Amstelveen

bijklaasje@brentano.nl
020 23 78 638