Nieuws

AmstelveenZ bestaat 5 jaar: 50ste editie magazine

AmstelveenZ bestaat 5 jaar: 50ste editie magazine

Amstelveen - Met het verschijnen van de 50e editie van AmstelveenZ Magazine, viert AmstelveenZ© het 5-jarig bestaan. De lustrumeditie wordt de komende dagen weer gratis verspreid in Amstelveen en directe omgeving.


In de lustrumeditie blikken we kort terug op 5 jaar AmstelveenZ Magazine, maar natuurlijk vind je in deze editie ook weer tal van lokale premiumverhalen: helemaal gratis.

Het gratis aanbieden van lokale informatie in het magazine, alsmede via onze nieuwswebsite www.amstelveenz.nl, hebben we natuurlijk alleen kunnen doen dankzij het vertrouwen van onze adverteerders en lezers. Onze dank is groot en we zijn trots op de grote (on- en offline) lezerscommunity die we de afgelopen 5 jaar hebben kunnen opbouwen: we hopen nog lang met AmstelveenZ door te kunnen gaan.

Ook in de lustrumeditie van ons magazine staan weer interviews met bijzondere Amstelveners, waaronder sporters, acteertalent en ondernemers, maar we schrijven ook over actuele zaken zoals het nieuwe plan voor het Amsterdamse bos. Onze vertrouwde rubrieken en columnisten zijn natuurlijk ook van de partij. Ook voor de 50e keer: wij wensen iedereen veel leesplezier! En bedankt voor de afgelopen 5 jaar!

Sharing is caring:

BijKlaasje
Klaasje Zevensterstraat 209
1183 NK
Amstelveen

bijklaasje@brentano.nl
020 23 78 638